Akupressur er effektivt hvis du er stresset

Stress er den hurtigst voksende livsstilssygdom og skal tages meget alvorligt. Lige gyldigt hvor alvorlige stress-symptomer du har, er der hjælp at hente. Selv om det måske ser håbløst ud, kan  fleste kommer sig, selv efter selv det største stress-kollaps. Det tager bare tid. Hjernen skal have ro, masser af ro. Og så skal den have masser af dha-fedtsyrer, som findes i fiskeolie kombineret med masser af vand. Her få du et tip til hvordan du kan give dig akupressur, uden at kende punkterne.

 

 

Flere tusind år gammel teknik?
Akupressur og behandling med nåle har i årtusinder gjort folk raske over det meste af jordkloden. Flere og flere danskere finder lindring ved både små og store skavanker, ved at behandle sig selv eller få hjælp af en erfaren akupunktør. Når det handler om stress er akupressur og akupunktur meget effektivt og virker på de fleste stress-symptomer. Når du trykker på effektive akupunkturpunkter, får du mindre stress i dit liv.

 

 

Ja, men skal jeg ikke være ekspert
Kroppen er fyldt med akupunkturpunkter, som du selv kan trykke på, uden problemer.

Selv om mange akupunkturpunkter ligger fast, så kan du alligevel gå i gang med det samme, uden at være ekspert på området. For alle ømme steder på kroppen, er nemlig punkter, som trænger til behandling. Gå bare på opdagelse i din krop og begynd at massere de ømme steder. Dine tryk vil med tiden styrke både din krop, dit sind og din sjæl. 

 

 

Nervebaseret system der hjælper kroppen med at helbrede sig selv
Formålet med akupressur er at få blokeringer ud af kroppen, inden de skaber sygdom. Der er en videnskabelig forklaring bag akupressurteknikken. Kort sagt så aktiverer man hjernen og nervesystemet, så de rigtige hormoner bliver frigivet. At aktivere kroppens selvhelbredende ressourcer kan gøres på mange måder. Start med akupressur. Det er nemt og gratis at gøre.

 

 

Start her
Øv dig i at finde ømme steder på hænder, fødder, maven, ansigtet og fødder. Lad din intuition guide dig. Og drik ekstra vand i processen. Jeg vil løbende lære dig zoner og punkter, som du kan bruge til at reducere stress i kroppen. Og du får mere information om stress, så du klogere på hvad du kan gøre for at behandle dig selv.