AV for…visdomstand

 

Tryk smerten væk
Dagens akupunkturpunkt er et af de bedste, når det gælder smertebehandling. I Kina bruges netop dette punkt under operationer af indre organer. Men det kræver elstimulation, det lærer du ikke her. Til gengæld kan du lindre smerter i kroppen ved at trykke. Det gør jeg selv.

 

 

Sådan lærte jeg selv punktet at kende
Under min akupunkturuddannelse i 2001, fik jeg fjernet to visdomstænder, som gjorde ond i flere dage, selv med smertestillende medicin. Jeg brugte is, som hjalp, og så begyndte jeg at trykke hårdt ind på akupunkturpunktet tyktarm 4 som virker godt på smerter i ansigtet. Det stod der i hvert fald i lærebogen. Jeg blev positivt overrasket, for smerten lettede måske 20% lige med det samme jeg trykkede ind på punktet. I dag kalder  jeg tyktarm 4 for mirakelpunktet, fordi det virker på alt muligt.

 

 

OBS: Er du gravid må du ikke trykke på det her punkt. Vent til senere.

 

 

Gør det meget ondt, så hold et fast tryk på akupunkturpunktet tyktarm 4

Gør det meget ondt, så hold et fast tryk på akupunkturpunktet tyktarm 4