Behandling i dit hjem (varighed ca. 1 time)

500  kr. inklusiv kørsel

Behandling bliver altid tilpasset dit individuelle behov og består typisk af:

  1. Samtale og relevant rådgivning inden for øvelser, åndedræt og akupressur.
  2. Akupressur og akupunktur tilpasset din situation.

Du får tilskud af Sygeforsikring Danmark. Har du en sundhedsforsikring kan du oftest få op til 12 gange gratis. Jeg samarbejder med de fleste forsikringsselskaber.

Lektion i åndedrætsterapi og Qi gong i dit hjem (varighed: ca. 1 time)

550  kr for 1 person

750  kr for 2 personer

Består af:

  1. Grundig instruktion i hvordan du bruger åndedrættet til at lindre stress og spændinger i kroppen.
  2. Grundig instruktion i akupressur og Qi gong, som du lærer at bruge på dig selv til at få mindre stress, indre ro og mere vitalitet.

Ring og hør nærmere på: 26 28 22 20. Eller skriv en mail til: Petrospost@gmail.com

Jeg har netop fået min første behandling hos Petro. Jeg har længe kæmpet med tankemylder, meget dårlig søvn og i det hele taget et stresset hoved og urolig krop. Jeg fik først mundhulemassage, hvilket jeg blev meget positivt overrasket over. Min muskulatur omkring kinder og kæber løsnede op i en sådan grad, at jeg følte, at hele mit ansigt smilede bagefter. Dernæst akupunkturbehandlingen som var meget behagelig, og det bedste af det hele var helt klart min søvn om natten. Jeg faldt i søvn uden tankemylder, nærmest før hovedet ramte puden og trods, at jeg blev vækket af mit barn i løbet af natten, så havde jeg en helt anden ro og energi i kroppen, da jeg vågnede næste morgen. Efterfølgende har min nattesøvn også været klart forbedret. Jeg kommer bestemt igen og har foræret min søster en behandling også. Det har virkelig været en meget positiv oplevelse, og Petro er en meget behagelig behandler, som jeg bestemt føler mig i trygge hænder hos. De varmeste anbefalinger herfra.
Lene Hansen

Smerter i maven 

Petro foreslog selv en arvævsbehandling på grund af smerter efter en blindtarmsoperation. Allerede efter første behandling var mine smerter på retræte. Jeg har fået nu fået seks behandlinger – og i øvrigt nogle håndgribelige råd til, hvad jeg selv kan gøre derhjemme for at holde smerterne væk. Det er intet mindre end fantastisk! Jeg håber, at alle mine smerter nu er et overstået kapitel. Men hvis de skulle vende tilbage, så ved jeg, hvor jeg kan henvende mig og få hjælp. Og det er en kæmpe gave. Tak.”
Stine Bjørk Jefsen

Smerter i ribben efter fald

Ved et fald i et hul slog jeg mig slemt i venstre side mellem bækken og det nederste ribben på en skarp betonkant. Nogle bevægelser var derefter meget smertefulde, andre umulige at udføre. Et par dage efter fik jeg de ømme steder behandlet af Petro med akupunktur og indfølende massagegreb. Han lærte mig også, hvordan jeg kunne trække vejret ind i de sårede områder. Straks efter Petros behandling kunne jeg bukke mig ned uden smerter og siden har regenerationen kun taget det halve af den tid, som man ellers skal regne med ved skørnede knogler. Tak Petro. Herfra min varmeste tak og hjertelig anbefaling af dit gode arbejde.
Wilhelm Nussbaumer

Ondt i knæet efter fodbold

Jeg begyndte at få ondt i knæhasen på venstre knæ. Jeg måtte droppe at spille fodbold og det gjorde konstant ondt, hver gang jeg gik. Specielt op af trapper, hvor det var som om knæet låste/klikkede. Efter 1-2 behandlinger hos Petro er mit knæ nu smertefrit. Jeg spiller fodbold igen uden problemer og trappetrin kan bare komme an. 
Maiken Nielsen

Smerter og betændelse i benene

Jeg har igennem mange år haft kronisk skinnebensbetændelse og har i den forbindelse prøvet rigtig mange behandlinger. Ingen behandling som den Petro laver har virket lige så godt, det er super godt!
Jørn Pedersen

Smerter efter håndbold

Jeg havde igennem håndbold fået opbygget spændinger i ryggen, og smerter i mit højre knæ. Efter anbefalinger fra venner og bekendte opsøgte jeg Petro, og allerede efter første behandling var der mærkbare forbedringer. Og efter fire veloverståede behandlinger, kan jeg nu igen spillehåndbold på fuldtid. Petro giver gode råd, vejledning og effektiv behandling, og derved skaber han fantastiske resultater. 
Lotte

Iskiasnerve i klemme

Min iskias nerve i mit venstre ben var kommet i klemme, det gjorde meget ondt og jeg havde problemer med min førlighed i benet. Jeg ringede til Petro og efter 3 gange behandling, er det blevet til at leve med. Min læge havde ellers stillet i udsigt, at jeg skulle indlægges på sygehuset. Tak.
Henrik Iversen

Igennem flere år har jeg døjet med stress, og har været ved forskellige behandlere. Via Petros behandlinger  oplevede jeg for første gang, at min stress blev væsentligt reduceret, allerede efter 1. behandling. Derudover oplevede jeg en dyb afslappethed. Petro formår med sit nærvær at skabe et rum fyldt med ro, hvor man føler sig velkommen.
Berit Overgård

Øreakupunkturen hos Petro har givet mig livet tilbage. Behandlingen har være en ubeskrivelig støtte ifm en lang sygmelding.. Jeg er nu tilbage på arbejdsmarkedet og har det godt igen. Tusind tak.
Connie J. Hansen

Efter en stressede periode blev jeg ramt af despression, spændinger i kroppen og negativ forandring der gik fra udadvendt til indadvendt personlighed. Jeg kan allerede mærke at behandlingen med akupunktur er en rigtig god hjælp.
Thusi