Energiboost…uden kaffe

Mennesker reagerer forskelligt på koffein, som blokerer for følelsen af træthed. Mærk efter hvordan kaffe påvirker dig

Mennesker reagerer forskelligt på koffein, som blokerer for følelsen af træthed. Mærk efter hvordan kaffe påvirker dig

 

 

Prøv det her inden du kaster dig over kaffen
Kender du følelsen af træthed, om eftermiddagen, fordi blodsukkeret er begyndt at falde og du har brug et hurtigt energiboost? Det er selvfølgelig super fristende med en kop kaffe og kage, som hurtigt giver følelsen af overskud. Selv om det lyder hyggelig, så er det ikke en holdbar løsning. Især ikke, hvis du føler dig stresset og har problemer med at sove om natten. Her får du øre-zonen, som giver dig klarhed og sender mere blod op til hjernen.

 

Denne zone i øret kan sende mere ilt og energi op til hjernen
Som du sikkert har hørt før, så er øret et mikrosystem af resten af kroppen. Klemmer du på det nederste af øret, som er øreflippen, så får du fat i hovedet og hjernen. Nu kan du ved at massere området, sende mere blod til hjernen og vitalisere hele dit system. Massér ørerflipperne, til de bliver let røde. De fleste kan mærke en forskel. Der kommer mere ro i systemet, samtidig med en følelse af friskhed.

Denne zone giver dig også mere indre ro. Bare gå i gang. Du kan ikke gøre noget forkert

Massér hele området i den røde cirkel. Denne zone giver dig også mere energi, men også en klarhed og indre ro, fordi den påvirker hjernen. Bare gå i gang med massagen. Du kan ikke gøre noget forkert