Hjælp dit barn med akupressur

Prøv at behandle dit barn. Børn er meget følsomme over for akupressur

Prøv at behandle dit barn. Børn er meget følsomme over for akupressur

.

Akupressur virker godt på børn og kan gøre en stor forskel
Siden 2003 har jeg behandlet både små børn og babyer med enten akupunktur eller akupressur. Selv om min behandling til børn er smertefri, kan det være en stor mundfuld for de fleste forældre at opsøge en professionel behandler. Det er synd, for børn er ekstra modtagelige over for tryk på kroppen, og ofte skal der ikke ret meget til for at se gode resultater. Akupressur-punktet på videoen er det første jeg anbefaler at bruge.
.

Gå bare i gang med at behandle dit barn
Yin Tang er et suverænt punkt til afspænding af nervesystemet og hjernens præfrontale cortex, Denne del af hjernen er under press i forbindelse med stress. Yin Tang har mange funktioner, bl.a. forbedrer det søvnen og afspænder øjnene og giver indre ro.
Afprøv punktet efter du har set videoen. Du kan ikke gøre noget forkert, så længe du bruger din sunde fornuft. Dit barn vil reagere positivt på dine tryk.

30 sekunder er nok – 1,5 minutter er endnu bedre.

Denne E-guide kan hjælpe dig i gang
Er du “gør det selv” typen, som vil spare penge på behandling og lære noget selv? Så kan min nye E-guide hjælpe dig. Den beskriver børnevenlige punkter og nøjagtige videoer, så du kan gå i gang med det samme. Du lærer også hvordan du skal bruge dine hænder – og hvordan du får bedre hænder. Akupressur er nemlig et håndværk.

Læs mere her