Lækker hud og intimt 3-kants-drama. Forny din hud med akupressur

3 kants forhold til huden copy

 

Udsæt ældningsprocessen før det er for sent
Er du træt af dyre rynkecremer og detoxkure, som aldrig holder hvad de lover?
Ønsker du at udsætte ældningsprocessen og få mere vitalitet og glød i ansigtet?
Vil du gå den naturlige vej uden botox, restylane eller kirurgiske indgreb?
Bliver du glad, når andre mennesker skyder dig til at være yngre end du er?
Nu bliver akupunkturpunktet, som alle akupunktører bruger til hudproblemer, præsenteret.

 

 

Lad kroppen gøre arbejdet for dig
Igennem de sidste 13 år har jeg adskillige gange fået det samme spørgsmål: Kan man udsætte ældningsprocessen med akupunkturpunkter? Og mit svar må være klart: JA. Når nervesystemet bliver påvirket på den rigtige måde, så vil kroppen arbejde med dig og ikke imod dig. Du vil regenerere hurtigere, fjerne stresshormoner og erstatte dem med sundhedsfremmende lykkehormoner. Jeg tror bestemt det vil have en indflydelse på ældningsprocessen, helbred og udseende?

 

 

Sådan kan du hjælpe dig selv fra i dag uden at det koster dig en krone
Akupunkturpunkter kan stimuleres hver eneste dag, uden at det koster noget som helst. Kroppens selvhelbredende kræfter, kan du aktivere, når du har lyst til det. Du skal altså aldrig ud og investere i  nyt hele tiden. Og det bedste af det hele er at du også kan behandle dine venner og familie med denne her effektive teknik, som vil påvirke lungerne, huden og tyktarmen, som er tæt forbundet.

 

 

Du skal bruge dine hænder
I mere end 3000 år har man i Kina kendt til særlige akupunkturpunkter, som virker foryngende. Et af punkterne har kraftig indflydelse på huden, som er vores største udskillelsesorgan. Punktet du vil lære, er det bedste akupunkturpunkt til at regenerere og styrke huden. Om lidt kan du begynde at behandle dig selv med dette utrolige punkt. Bruger du 7 dage på det projektet, så vil din hud opføre sig anderledes. Du skal kun bruge dine hænder.

 

 

Sådan gør du

1. Find punktet og tryk ind, der hvor du mærker den største ømhed. Er du i tvivl om du er på rette spor, så kan du behandle et større område i den samme zone. Stol på din intuition.

2. Hold på punktet og tryk ind i 1-2 minutter. Men ikke så hårdt, at du er øm resten af dagen. Træk vejret mens du gør det. Når ømheden forsvinder, kan du være sikker på, at punktet er aktiveret. Gentag samme procedure på den anden arm. Behandling 1-3 gange dagligt, er meget passende, hvis du har problemer med din hud.

 

 

Her er akupunkturpunktet som vil give dig mere glød i ansigtet

 

 

 

 

Populære e-bøger der kan forandre dit liv

cover 2   Smil til hjertet2Blivstressfri..cover6