Metoder som kan få skadeligt stress ud af din krop

Jeg er stor tilhænger Traditionel Kinesisk Medicin – ganske enkelt fordi det virker. Er dit mål at forvandle stress til indre ro og vitalitet, så vil metoderne her hjælpe dig. De fleste, som aldrig har prøvet en behandling med fx akupunktur eller kinesisk cupping-terapi, bliver næsten altid overrasket over effekten.

 

.

.

Udrensende og afstressende cupping (vacuum-terapi)

Cupping detoxer kroppens organer og afstresser dig fysisk og psykisk. Har du aldrig prøvet cupping, så har du noget at glæde dig til.
Cupping detoxer kroppens organer og afstresser dig fysisk og psykisk. Har du aldrig prøvet cupping, så har du noget at glæde dig til.

Læs mere

 

.

.

Afstressende akupunktur

Har du stress i kroppen er akupunktur et rigtig godt valg. De fleste mærker en forandring allerede efter første behandling.
Akupunktur kan hjælpe dig med at slappe dybt af. Kroppen såkaldte “lykkehormoner” eller “ungdomshormoner” bliver også påvirket. Perfekt til mennesker som har været stresset i lang tid.

Læs mere

 

 

De 7 anti-stress-strategier (som du skal kende)

En akupunkturbehandling, massage, eller zoneterapi kan gøre underværker for dit helbred. Men hvis du virkelig vil udsætte aldringsprocessen, så er hverdagen det vigtigste. De 7 foryngelsesprincipper er tips og tricks til hvad du kan gøre hjemme i stuen i en travl hverdag.
En akupunkturbehandling, massage, eller zoneterapi kan gøre underværker hvis du er stresset. Men hvis du virkelig vil forvandle stress til indre ro, så er hverdags-ritualerne de vigtigste. De 7 anti-stress-strategier, som du kan bruge i hverdagen, vil hjælpe dig.

Læs mere