Sover du stadig dårligt? Få mere skønhedssøvn og mindre stress

.

Akupunkturpunktet til bedre søvn 
Omkring 500.000 danskere sover så dårligt ,at de har svært ved at fungere om dagen. I følge Traditionel Kinesisk Medicin er en god nats søvn den bedste medicin mod stress og for tidlig ældning. Det skaber nemlig balance mellem Yin og Yang. Når de to er i harmoni, så kan vi nemmere holde sygdom for døren. Denne gang får du en af mine favoritpunkter til dybere og bedre skønhedssøvn.Jeg bruger det ofte på mig selv, hvis jeg vågner midt om natten og har svært ved at falde i søvn igen.

Prøv akupunkturpunktet på dig selv
Akupressur kan hjælpe dig med at løse problemet. Akupunkturpunktet du får i dag, er langt undervurderet. Det er perfekt til søvnproblemer, angst og nervøsitet. Og så hjælper det på øjenspændinger og bihulebetændelse.

.

..

.

Jeg har netop fået min første behandling hos Petro. Jeg har længe kæmpet med tankemylder, meget dårlig søvn og i det hele taget et stresset hoved og urolig krop. Jeg fik først mundhulemassage, hvilket jeg blev meget positivt overrasket over. Min muskulatur omkring kinder og kæber løsnede op i en sådan grad, at jeg følte, at hele mit ansigt smilede bagefter. Dernæst akupunkturbehandlingen som var meget behagelig, og det bedste af det hele var helt klart min søvn om natten. Jeg faldt i søvn uden tankemylder, nærmest før hovedet ramte puden og trods, at jeg blev vækket af mit barn i løbet af natten, så havde jeg en helt anden ro og energi i kroppen, da jeg vågnede næste morgen. Efterfølgende har min nattesøvn også været klart forbedret. Jeg kommer bestemt igen og har foræret min søster en behandling også. Det har virkelig været en meget positiv oplevelse, og Petro er en meget behagelig behandler, som jeg bestemt føler mig i trygge hænder hos. De varmeste anbefalinger herfra. 
Lene

.

.

.

.

Kan behandlingen også hjælpe dig? Bestil en behandling på tlf. 26 28 22 20.

Eller skriv en mail her