Stilhed – din nye superpower (under produktion)

Under foredraget lærer deltagerne at bruge stilhed som en superpower.
Under foredraget lærer deltagerne at bruge stilhed som en superpower.

.

 

Lær at være stille – og få alle fordelene

Vi lever i en tid, hvor det kan være svært at finde ro – mobiltelefoner, fjernsyn, computere, facebook, gadelarm og nabostøj forstyrrer vores nervesystem og giver stress. Moderne mennesker bliver næsten konstant overstimuleret af larm og støj. WHO betragter i dag støj som “Den moderne verdens plage”. Derfor er det vigtigt at lære kunsten at være stille – for at styrke nervesystemet og gøre det mere robust. Og der er mange, mange andre fordele.

 

.

Sjovt, lærerigt og overraskende foredrag

Petro Mielczarek er akupunktør med mange års erfaring. Han har studeret fænomenet stilhed – fordi han mener den er helbredende “balsam” for både kroppen, sindet og sjælen. Deltagerne lærer effektive metoder, som de kan tage med hjem og bruge. En kombination af fakta, humor og “magi i luften” gør foredraget til en oplevelse, som publikum aldrig glemmer.

 

 

.

Alle var begejstret. Jeg hørte udsagn som “Fantastisk”, “Rigtig Godt”, “Kanon”. 

– Tove Jørvang, formand,  Ældresagen Aarhus C

 

Det blev til 2 timer hvor alle sad tryllebundet til deres stole, et foredrag der skiftede mellem, hvordan oplever vi hverdagens larm, hvordan overlever vi – og hvordan videre. Det er en person vi helt sikkert vil invitere til at holde et foredrag om et af de andre emner han har i sit program.

– Christen Jespersen, Formand,  Ældresagen Aarhus Nord

 

 

 

Hør nærmere og bestil foredraget på tlf. 26 28 22 20 eller skriv en mail til : Kontakt@petro.dk

 

.

.