Stop kritikken og gå hjertets vej

Dine tanker påvirker din krop

Tankerne påvirker hormonbalancen

 

 

 

Som ringe i vandet
Når vi kritiserer os selv og andre, sender vi bølger af negativitet ud i hele kroppen. Som ringe i vandet, skader det ikke kun den vi kritiserer, men også os selv. Flere og flere undersøgelser viser, at vi alle fungerer som en helhed. Så når du kritiserer din nabo eller arbejdskollega, så rammer du i virkeligheden også dig selv. Derfor er det ikke en dum strategi, at holde øje med, hvad du tænker om andre. Det kræver disciplin, opmærksomhed og vedholdenhed, men du vil blive belønnet for det. Hormonbalance vil på ganske kort tid forandre sig i positiv retning. Og mennesker omkring dig vil bemærke det.

 

Vil du gå hjertets vej?
At gå hjertets vej indebærer at du udviser empati, tålmodighed og mildhed overfor dig selv og dine medmennesker. I stedet for at kritisere, så gør det modsatte. 

 

En svær disciplin
Det er en svær disciplin at udvise tålmodighed, når tingene bare ikke går, som de skal. Jeg øver mig stadigvæk hver eneste dag. Åndedrættet og det indre smil, er blevet to af mine  klart skarpeste redskaber. Hvilke redskaber virker bedst for dig?

 

 

Kan e-bogen hjælpe dig?
Mange har allerede investeret i e-bogen om smilets kraft. Er du en af dem, som overvejer at lære et simpelt, men kraftfuldt redskab, så har du stadig muligheden.

 

 

Læs mere om e-bogen Smil til hjertet og få stress ud af kroppen