Forvandling af negative følelser

DKK149 / 12 måneder

Lær at forvandle negative følelser

Nu har du mulighed for at lære nogle af de mest kraftfulde teknikker til at forvandle negative følelser til mere vitalitet og glæde. Når negative følelser sætter sig i kroppen vil det påvirke din dig negativt, både fysisk og psykisk. En af metoderne du bliver præsenteret for er “Det indre smil” –  en gammel taoistisk øvelse, som bearbejder negative følelser på et dybere plan – og forvandler dem til positiv energi. “Det indre smil”  gør dig i stand til at styrke hele dit energi-system, på samme måde som de gamle taoister gjorde det til at skabe balance i livet. Øvelsen kan bruges til at forynge kroppen og heale dig selv inde fra og ud. Hvis du bruger øvelsen i din hverdag, vil den forandre dit liv – og du vil især være mere afslappet i pressede situationer, som fx jobsamtale eller eksamen. Prisen på e-kurset svarer til en enkelt session hos en psykolog. Her får du effektive redskaber, som tager 2 minutter dagligt at lave, og som du kan bruge resten af livet. Personligt bruger jeg principperne hver eneste dag. Og jeg kunne aldrig drømme om at lave være. 

 

Bonusmateriale

Effektiv akupressur som forvandler negative følelser. Her lærer du at behandle dig selv på akupunkturpunkter, som opløser sorg, vrede, kærestesorger, angst og overspekulation.

 

 

“E-guiden er en rejse ind i den kinesiske visdom, hvor man får et kraftigt redskab til at forvandle sit liv. Jeg er stor fan. “
Mie Thomsen

 

“Jeg har brugt øvelserne i to uger og jeg må sige det gør en stor forskel. Informationerne som Petro giver er korte og præcise. Det er nemt at gå til. Kan anbefales hvis du har stress eller angst.”
Helle Skjern

 

“Petro introducerede smilets kraft til mig, da jeg har en uro i min krop. Jeg bruger smilets kraft hver dag hvor jeg har fokus på min krops organer og nerver. Det overrasker mig meget, at det har så stor en virkning. Det er blevet en daglig meditation for mig, fordi det giver mig mere ro og glæde.”
Berit Deichmann

 

E-guiden bliver leveret i et smukt, moderne elektronisk format, der passer perfekt til pc, tablet eller smart phone. Betaling foregår via Pay Pal, en af verdens mest sikre og anerkendte betalingsformer. Efter du har betalt, kan der gå et kort stykke tid, før produktet ligger i din indbakke klar til brug.